Despre noi

 

     Suntem pe piata imobiliara din Oltenia din 2004. Am trecut peste toate etapele, indiferent care au fost ele si bune si rele. Am alocat multa implicare atat emotionala cat si profesionala pentru a ne multumi clientii. Ne-am schimbat modul de lucru, dupa ce criza din 2009 ne-a dat tuturor o ‘’Lucrare de control’’ si am avut placuta surpriza sa avem clienti care au fost mai mult decat multumiti. Ne mandrim cu faptul ca de mai bine de 17 ani, se vorbeste de noi, si de bine si de rau... Ca nu poti multumi pe toata lumea...., mai ales ca functionam intr-un domeniu care implica cel mai mare stress si anume: Alegerea de a vinde… a cumpara, sau a inchiria un bun imobil. Prima alegere, in ceea ce priveste domeniul imobiliar, inseamna imobilul care mi se potriveste, indiferent ca se numeste spatiu de locuit, spatiu comercial sau un teren pe care o sa dezvolt ceea ce mi-am propus. Si aici am aparut noi in ajutorul vostru:

     O echipa de brokeri imobiliari ce punem accent pe consilierea si consultanta imobiliara si nu doar pe intermediere, asa cum este perceput un agent imobiliar. In acest an se implinesc 17 ani de activitate in piata imobiliara, timp in care, treptat, am investit in calitatea si nu in cantitatea serviciilor oferite clientilor(se poate vedea si din recenziile accestora). Am pus mare pret atat pe fidelizare cat si pe stabilitatea in piata, fiind constienti ca cea mai buna reclama se face prin recomandari. Astfel, in prezent, peste 50% din tranzactii se fac cu clienti recomandati.
   Incercam sa transformam orice client intr-un partener de afaceri si pentru a satisface pe deplin toate cerintele, va oferim urmatoarele servicii imobiliare:
   
1. standard: intermediere, reprezentare, promovare, negociere.
 
2. complementare: evaluare imobil, asistenta juridica si financiar-bancara.
 
3. suplimentare: asistenta la intocmirea documentatiei cadastrale, a certificatului energetic si actelor notariale.

        In  17 ani de activitate am ajuns sa cunoastem toate zonele, toate intentiile dezvoltatorilor din prezent, ce se preconizeaza pe viitor si ce e cel mai important: O prognoza obiectiva si realista asupra evolutiei preturilor pe piata imobiliara.

    De ce sa colaborati cu noi ?
    Pentru ca impreuna vom fi o echipa, vom impartasi aceleasi valori morale, profesionale si etica in afaceri, avand la baza respectul fata de munca noastra, respectiv fata de proprietatea sau banii dumneavoastra.

    Inchei cu motto-ul unui coleg de breasla, Dragos Dragoteanu:
      IMOBILIARELE NU SUNT PENTRU ORICINE !